Meny

Salt&Light

Saltolight-nordic.jpg

Salt&Light är en familj av kyrkor i Norden och Baltikum med ett gemensamt uppdrag!
Som ledare i vår familj av kyrkor är vi överlåtna till värderingar och övertygelser som vi vill leva efter i vår del av Guds stora familj. Detta kommer vi att predika, undervisa och träna i konferenser och ständigt utmana varandra att leva upp till.

Behovet av klarhet angående vad vi står för och är överlåtna till samt för en djupare sammanhållning och en högre grad av mobilisering för det uppdrag Gud kallat oss till har föranlett oss att beskriva vilka vi är idag. Detta är resultatet av relationer vi utvecklat i över 25 år och grunden för vart vi är på väg.

Vi har utformat en värdegrund i tre steg för att klargöra vår plats i Guds övergripande evangelikala- och karismatiska familj och beskriva Salt & Light's tydliga karaktär.

Salt & Light Nordic team bildades 2007 och består av en grupp ledare som representerar församlingar från i första hand Norden och Baltikum. Teamet leds av Dave Richards och Buck Hudson.

Läs mer på https://www.saltlightnordic.org/
Läs Salt & Light's grundvärderingar på svenska https://www.saltlightnordic.org/uploads/1/0/0/4/10044040/saltandlight_vaerdegrund2008.pdf

VI sponsrar MKCs arbete

allbygglogga.jpg

Följ oss på sociala medier

socialamedier2.png

Här finns våra senaste predikningar

predikan.png

Melleruds Kristna Center - info@mkcmejeriet.se - 070-2678581