Meny

MKC fram tills idag

Barnendag 2010 i våra lokaler i Mellerud, som idag är samlingssalen

5 juli 1998 bildades Melleruds Pingstförsamling som vi senare bytte namn till Melleruds Kristna Center 2003. Vi började med hemgrupper och hyrde IOGT lokalen för våra offentliga möten. 2004 fick vi möjlighet att köpa gamla mejeriet i Mellerud. Det är orsaken att vi är mer kända för Mejeriet än för Melleruds kristna center. Det blev startskottet för en period av intensivt byggande som har pågått ända fram till idag under olika perioder. Och det kommer nog att fortsätta även in i framtiden.
Under de första år upptäckte vi också att när vi gjorde något tillsammans så fick det en större effekt och vi kunde nå längre. Så 2004 satte vi oss också ned och funderade och bad om den vision vi tillsammans skulle sikta mot. Det blev ”Vi bygger för en ung generation” Den har idag utvecklas och idag är den ”Vi bygger för och med en ung generation för en bättre värld”
Vi bestämde oss för att bara ha hemgrupper och sedan hitta vägar att betjäna en ung generation. Vi startade barnverksamhet och ungdomsverksamhet. Detta är utvecklas under åren och nu har vi Minikids för små barn och Maxikids för lite större barn samt ungdomskvällar.

Matchdag

Efter något år började vi även med ett offentligt möte i veckan. De första åren hade vi allt på lördagar, det var vår ”matchdag”. Då hade vi först olika typer av arbete i våra lokaler som ständigt är under utveckling. Vi hade sedan Gudstjänst, minikids, maxikids och till sist ungdomskvällar.
Nu på senare år har vi brutit ut de olika verksamheterna över olika dagar.

VI sponsrar MKCs arbete

allbygglogga.jpg

Följ oss på sociala medier

socialamedier2.png

Här finns våra senaste predikningar

predikan.png

Melleruds Kristna Center - info@mkcmejeriet.se - 070-2678581