Meny

Frågor & Svar

Vad behöver jag för att kunna ansöka om en plats hösten 2022?

I din ansökan till info(at)kingdommission.se skall du ha med ett brev om dig själv samt referens från till exempel en ledare, pastor eller liknande.

Vad kostar det att gå Kingdom Mission Training School?

Deltagaravgift: 4.500 kronor
Boende: 4.500 kronor
Missionsresa till Etiopien: 9.000 kronor (fickpengar och mat tillkommer)

Vem kan gå på Kingdom Mission?

Kingdom Mission är för dig som önskar att få en försmak av livet med Jesus i hans Rike. Att ge ut dig på en spännande och livs förvandlande äventyr, få möjligheten att prova dina vingar och få växa i din relation och identitet med Jesus. Vi tror att en termin på Kingdom mission kommer att lägga en grund för din fortsatta vandring med Jesus, inspirera dig, motivera dig och framförallt bidra till att just du vill vara med och förändra din värld.

Vilka undervisar, är lärare och mentorer?

Förutom våra egna Pastorer och ledare kommer också lärare och tjänstegåvor både ifrån Sverige och andra delar av världen.

Hur ser en vanlig dag ut?

Dagen börjar 8.30 med morgonbön och sedan börjar lektioner som är både teoretiska och praktiska . En vanlig skoldag är mellan 8.30-12.30 med 4 lektion och rast både kl 9.45 och kl 11.00

Vart kommer vi resa, både under tiden och senare på missionsresan?

Elever åker i team till olika platser i Sverige till de olika församlingar vi samarbetar med och relatera till. Sedan anordnas även en missionsresa till Etiopien där vi är involverade i evangelisations och församlings planterings arbete tillsammans med Joshua Campaign i Etiopien.

VI sponsrar MKCs arbete

allbygglogga.jpg

Följ oss på sociala medier

socialamedier2.png

Här finns våra senaste predikningar

predikan.png

Melleruds Kristna Center - info@mkcmejeriet.se - 070-2678581